radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat aprova la congelació dels impostos, les taxes i els preus públics pel 2020

Malgrat aprova la congelació dels impostos, les taxes i els preus públics pel 2020

Comarcal Economia

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 656 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El ple del passat dijous a l’Ajuntament de Malgrat va aprovar les ordenances fiscals que han de regir al municipis durant l’any que ve.

l’equip de govern, que ja havia anunciat prèviament la seva intenció de congelar impostos, va aconseguir també tirar endavant la proposta de rebaixa d’un 10% de la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires de les terrasses dels establiments com bars i restaurants.

És l’únic canvi pel que fa a les ordenances del proper exercici 2020, ja que la resta de taxes i impostos s’han mantingut. Una congelació que s¡’aplicarà, per exemple, sobre l’IBI o les taxes relatives als vehicles.

A la vegada, també s’ha aprovat una bonificació del 95% per a la instal·lació de plaques solars i una altra del 75% per a vehicles elèctrics, vehicles que utilitzin biogàs o gas i vehicles biomodals.

Tal i com ja va avançar a aquesta emissora aquesta setmana l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, els establiments afectats per la primera fase de les obres de reforma del Passeig Marítim que hagin pagat contribució especials, no pagaran la taxa d’ocupació de la via pública per les terrasses.