radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Societat Tres joves recorren pràcticament 4.000 quilòmetres en ciclomotor en record d’un amic

Tres joves recorren pràcticament 4.000 quilòmetres en ciclomotor en record d’un amic

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 3576 0

A les 12 de la nit d’aquest dimarts, un grup de 3 joves de Palafolls, Blanes i Lloret han engegat els seus ciclomotors des de la benzinera de la carretera d’accés a la Costa Brava i han iniciat un viatge per carretera fins a Portugal.

El motiu del viatge, segons ha explicat un d’aquests joves, Gerard Tresserras, és recordar un amic mort en accident de trànsit ara fa poc més d’un any, la família del qual és de Los Santos de Maimona, una localitat de Badajoz situada a pocs quilòmetres de la frontera amb Portugal.

Els tres amics han dividit el viatge en 3 etapes. La primera l’han completat aquest migdia i els ha portat fins a València. La valoració del viatge, per ara, és satisfactòria. Tresserras explica que l’únic inconvenient l’han tingut a l’hora de poder seguir el GPS, ja que el fet d’anar en ciclomotor els impedeix a anar per autopistes i autovies i, per tant, han d’optar per rutes alternatives.

La intenció dels 3 amics és arribar fins a Portugal, objectiu que preveuen assolir d’aquí a dos o tres dies, i després passar dos dies al poble de la família del seu company.

El grup té prevista la seva tornada a Palafolls el divendres 18 d’octubre, també amb el mateix vehicle, per la qual cosa el viatge finalment cobrirà gairebé 4.000 quilòmetres en ciclomotor.