radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Societat L’Ajuntament organitza una taula de coordinació per l’arribada dels menors no acompanyats

L’Ajuntament organitza una taula de coordinació per l’arribada dels menors no acompanyats

COMPARTEIX-HO
, / 672 0

Ahir a la tarda la sala de plens de l’Ajuntament va acollir la primera taula de treball per a l’acollida i la inclusió dels Menes, els 8 menors no acompanyats que des de fa 10 dies viuen en un pis tutelat al centre de Palafolls.

A la trobada, presidida per l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, hi van assistir tots els agents implicats en aquest projecte d’acollida; des de la Direcció General d’Atenció a la Infància, la DGAIA, la fundació que tutela els 8 joves, la Policia Local, els departaments de Joventut, Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament, regidors de govern, d’oposició i també del Consell Comarcal del Maresme.

La taula vol coordinar els esforços de tots aquests agents per normalitzar l’estada d’aquests menors i promoure la seva normal inclusió al nostre municipi.