radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » El TSJC ratifica la suspensió cautelar del perllongament de l’autopista fins a Lloret

El TSJC ratifica la suspensió cautelar del perllongament de l’autopista fins a Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 544 0

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs presentat pel govern català i l’empresa concessionària de les obres d’ampliació de l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar contra la suspensió cautelar dels treballs. D’aquesta manera, l’alt tribunal ratifica la decisió que ja va prendre a principis de juliol, moment en què es va dictar la suspensió cautelar de l’ampliació de l’autopista entre Tordera i Lloret fins que hi hagi una resolució judicial definitiva; un procés que, segons apunten alguns mitjans, podria allargar-se durant mesos.

L’auto ratifica la paralització de les obres que s’estaven executant  prop del Vilar, ja que l’avaluació ambiental pertinent no semblava completa ni suficient, segons la Llei del Canvi Climàtic.

La Generalitat i l’empresa encarregada de les obres demanaven que es revoqués aquesta suspensió cautelar i que els ecologistes bonifiquessin 2,8 milions d’euros en concepte d’indemnització per paralització del projecte.

La plataforma Aturem la C-32  espera que el TSJC desestimi «definitivament el projecte i optin per alternatives» al perllongament de la via. Per la seva banda, des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha reiterat en repetides ocasions que la C-32 es una infraestructura necessària.

Diari Girona /RP