radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política El teatre i el MiD substituiran l’escola com a centre de votació a les eleccions del 10N

El teatre i el MiD substituiran l’escola com a centre de votació a les eleccions del 10N

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 678 0

Fins a les passades eleccions municipals del mes de maig , l’escola Les Ferreries ha estat el centre de votacions habitual pels veïns del centre, Santa Maria i Mas Carbó en totes les convocatòries d’eleccions municipals, generals, autonòmiques i europees.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, però, de cara a la propera convocatòria electoral del 10 de novembre, l’emplaçament del col·legi electoral canviarà.

El teatre serà una nova seu electoral

Aquest cop, segons han informat fonts municipals, les 7 meses electorals que sempre s’han posat a Les Ferreries, es dividiran entre el Teatre de Palafolls i el MiD, tots dos espais situats al centre del municipi i separats només per la plaça del Fòrum Palatiolo.

La decisió s’ha conegut poc més d’un mes abans d’una nova convocatòria d’eleccions generals, després que el passat 28 d’abril ja es dugués a terme aquest procés electoral i que, un mes més tard, se celebressin les eleccions municipals.

En el proper ple ordinari, previst per la setmana vinent,  es farà el sorteig dels membres que formaran part de les meses electorals de Palafolls.

En les passades eleccions generals, Palafolls va comptar amb un total de 10 meses electorals, el que suposa la tria de 90 persones, entre titulars i suplents, que s’escolliran per sorteig mitjançant un programa informàtic que designa els noms a les meses a partir del cens.