radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal El govern malgratenc vol rebaixar un 10% la taxa d’ocupació de la via pública

El govern malgratenc vol rebaixar un 10% la taxa d’ocupació de la via pública

COMPARTEIX-HO
, / 752 0

És una de les mesures que vol aprovar el nou equip de govern municipal a la sessió plenària de demà dijous, en què es posaran damunt la taula les noves ordenances.

En declaracions a aquesta emissora, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha explicat que la rebaixa de la taxa d’ocupació de la via pública té per objectiu incentivar econòmicament el sector del turisme i la restauració, principal afectat per l’impost.

En la mateixa línia, Mercader també ha avançat que el govern vol que els establiments afectats per la primera fase de les obres del Passeig Marítim i que enguany ja han pagat la seva corresponent taxa no paguin el següent any de l’impost per tenir la terrassa a la via pública.

Una altra de les mesures destacades que vol tirar endavant el govern malgratenc és la congelació de l’IBI pel proper any 2020.

El ple de Malgrat de Mar que debatrà les ordenances pel proper exercici 2020 comptarà amb un total de 8 punts a l’ordre del dia, i tindrà lloc demà a les 7 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament malgratenc.