radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 22:00 -23:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 22:30-23:00
Home Ensenyament L’Ajuntament de Palafolls finança formació per als mestres de les escoles del nostre municipi

L’Ajuntament de Palafolls finança formació per als mestres de les escoles del nostre municipi

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 292 0

Es tracta de tallers i cursos pels docents per tal de millorar el servei que s’ofereix al nostre municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament, durant aquesta setmana els metres i equips directius de les escvoles han escollit la formació en l’àmbit de l’aprenentatge cooperatiu, amb l’objectiu de promoure l’educació pública local de qualitat.

N’ha parlat, en una entrevista a l’Informatiu Migdia, la responsable d’Ensenyament de l’Aj de PLF, Anna Rovira.

Segons el consistori palafollenc, l’any passat es va rebre amb molt bona entesa la proposta de tots els centres escolars de la nostra vila de destinar part de la col·laboració econòmica que es dona des del mateix Ajuntament per empoderar els centres amb formació adreçada als docents.

Rovira explica que el consistori és l’organisme encarregat d’impulsar activitats formatives amb persones externes al centre que pugui complementar algunes temàtiques concretes que es treballen als centres escolars.

Ja fa diversos cursos que des del consistori palafollenc s’impulsen projectes educatius a les escoles i l’institut com l’«Anem al Teatre», un projecte que també està finançat per la Diputació de Barcelona, el servei de logopèdia municipal gratuït a les dues escoles de primària o la participació en l’organització de les activitats per la promoció de la llengua anglesa.