radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Economia L’Acep prepara la 5a Festa del Comerç pel dia 20

L’Acep prepara la 5a Festa del Comerç pel dia 20

COMPARTEIX-HO
, / 749 0

De nou la plaça de les Valls d’Ax acollirà, el diumenge dia 20 d’octubre, una nova festa del comerç que l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls. Durant tot el matí es faran tot un seguit d’activitats programades per promocionar el comerç del nostre municipi.

Segons el programa de la festa, hi haurà un taller de les Cuineres de Sils, que repeteixen assistència a la festa del comerç. Enguany ajudaran a aprendre a fer bunyols que es podran menjar acompanyats per moscatell. Hi haurà un taller de Mindfulness, una actuació de dansa del ventre, un taller en anglès sobre Halloween i, com no podia ser d’una altra manera, una nova desfilada de moda, de complements, maquillatge i de perruqueria.

Un cop acabi la desfilada se sortejaran entrades per a les dues sales d’escape room del nostre poble.

L’organització avisa que en cas de pluja, la desfilada es traslladaria al teatre de Palafolls, tot i que la previsió és poder fer tots els actes a la plaça d’Ax.