radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Una palafollenca campiona de Catalunya en conjunt benjamí de gimnàstica i una malgratenca als jocs olímpics

Una palafollenca campiona de Catalunya en conjunt benjamí de gimnàstica i una malgratenca als jocs olímpics

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2041 0

Ahir diumenge es celebrava a Figueres el Campionat de Catalunya Base Conjunts i el Classificatori Copa Espanya Conjunts. A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Rítmica Figueres, i van participar 72 conjunts d’arreu del país. Un d’aquests equips és el Blanes Rítmica en el que milita la palafollenca Naia Sánchez que ahir es va proclamar campiona de Catalunya en categoria benjamí base nivell 7 amb pilota amb el seu conjunt blanenc.

Sánchez, doncs, participarà el 7 de novembre amb la resta de companyes del club blanenc al campionat d’Espanya.
2 dies més tard, la germana de la Naia, l’Aina Sánchez, també participarà en el campionat d’Espanya de conjunts per a cadet nivell 7 amb maces.
D’altra banda, la malgratenca Marina González s’ha classificat per a les olimpíades de Tòquio de l’any que ve. González ha estat seleccionada per formar part de l’equip espanyol de gimnàstica artística femenina que aquest cap de setmana, a Stuttgart, ha guanyat una plaça per a les olimpíades de l’any que ve al Japó. A Stuttgart hi havia 9 places per equips per anar als Jocs de Tòquio de l’any que ve i una d’elles l’ocuparà l’equip femení espanyol. González, milita al Salt Gimnàstic Club.