radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat contractarà 5 joves dins el programa de Garantia Juvenil

Malgrat contractarà 5 joves dins el programa de Garantia Juvenil

COMPARTEIX-HO
, / 491 0

A finals de juliol, l’Ajuntament va presentar a la Generalitat de Catalunya una sol·licitud per tal d’aconseguir una subvenció en el marc del programa de la Garantia Juvenil que  ara permetrà contractar a  cinc joves menors de 30 anys en règim de pràctiques remunerades en diferents departaments municipals.

En aquest sentit, segons apunta el consistori, la intenció és poder contractar a un tècnic en medi ambient, un o una dinamitzadora de Gent Gran i dues places d’administratiu. Per cobrir aquestes places es busca a joves amb cicles formatius, certificats de professionalitat o graduats relacionats amb el lloc de treball desitjat. Els aspirants també hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El consistori malgratenc ha aconseguit 55 mil€ de subvenció per poder contractar aquestes 5 places.

Les persones interessades que reuneixin els requisits exigits, que podeu consultar més concretament al web del consistori,  poden fer arribar el seu currículum personal fins aquest divendres dia 11 d’octubre a l’adreça de correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat i, posteriorment, el consistori es posarà en contacte amb els aspirants  per donar-los més informació sobre el procés de selecció a seguir.