radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports L’amateur guanya al Maçanet per 2 a 3

L’amateur guanya al Maçanet per 2 a 3

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 539 0

Els palafollencs encadenen la segona victòria i ho fan al seu desplaçament al camp del Maçanet de la Selva, on es van imposar per 2 a 3 amb gols de Yeray, Amorós, i Salazar. Els palafollencs van començar perdent, però en 15 minuts van capgirar el marcador i en sols 10 minuts més van marcar la resta de gols. A la segona part els de la Selva només van poder maquillar el marcador amb un segon gol. Tot i això els palafollencs van patir en el tram final del partit. Ho explica l’entrenador Jordi Gascons.

3a victòria de l’amateur que és 5a a la taula, amb un partit menys, però només a 3 punts del líder. La propera jornada jugaran a casa, dissabte a les 5, contra el Tossa, que és 8è.

Per la seva banda l’Infantil va patir una severa derrota aquest cap de setmana a casa contra el Tossa, en el partit d’inici de temporada. Els locals no van poder fer res contra els selvatans que es van imposar còmodament 1 a 6. L’únic gol del Palafolls el va marcar Galvan. La setmana que ve l’equip buscarà la primera victòria de la temporada a camp de Can Borell contra el Racing Blanenc.

Tampoc ha començat amb bon peu el Benjamí. L’equip també ha rebut 6 gols en la seva estrena de temporada i també el seu botxí ha estat el Tossa. El segon partit serà dissabte contra la Vidrerenca a casa a les 10 del matí.

Pel que fa al Futbol Sala, destaquem la derrota del Cadet de 1a divisió que s’ha estrenat a la pista del Tordera Parc per 2 a1, amb gol d’Iker Inacio.
Per la seva banda l’Aleví de la divisió d’Honor va esgarrapar un valuós empat a 3 a casa del líder de la taula, el Sant Andreu de la Barca. Un empat molt important, com explica Jordi Ribas l’entrenador de l’equip.

Amb aquest empat es col·loquen a 8a posició i aquesta setmana juguen al Palauet davant del St. Joan de Vilassar, 11è classificat.
El primer equip del Sant Lluís tenia partit, però s’ha ajornat, mentre que l’equip femení ha perdut aquesta primera jornada contra el Parets per 0 a 2.