radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal 500 persones gaudeixen de la festa infantil del 700 aniversari de la parròquia de Blanes

500 persones gaudeixen de la festa infantil del 700 aniversari de la parròquia de Blanes

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

La plaça de l’Església va acollir dissabte el principal esdeveniment infantil dels actes commemoratius dels 700 anys de la creació de la Parròquia Santa Maria de Blanes. Hi ha participat més de 500 persones, segons l’organització.

Una de les principals activitats ha estat una gimcana perquè la canalla anés superant set proves, una per cada 100 anys de la parròquia i a cada una d’elles rebien informació sobre el temple blanenc.
Hi havia una ‘Pista Americana’ amb un castell inflable; una corda de funambulista, una piscina on pescar taurons” o toca amb l’orgue el “puff era un drac màgic”.

Un cop finalitzada la gimcana hi xocolata desfeta acompanyada de melindros.

Els actes que s’estan celebrant a Blanes durant tots aquests mesos amb motiu dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria continuaran aquest dijous vinent, amb la segona conferència del cicle històric al Centre Catòlic. A partir de les 7 de la tarda el Doctor en Història Medieval Alexandre Martínez parlarà sobre ‘Parròquia i Municipi a Blanes a les darreries de l’Edat Mitjana’. La primera va ser la passada setmana per parlar de la vessant assistencial de la parròquia. En total Hi haurà cinc conferències, i les tres darreres tindran lloc els dies 17 i 24 d’octubre, així com el 12 de desembre.