radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Ensenyament La Biblioteca ja ha engegat els «Petits dictats de català»

La Biblioteca ja ha engegat els «Petits dictats de català»

COMPARTEIX-HO
, / 417 0

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull des d’aquest passat dissabte una iniciativa lingüística de caràcter gratuït per potenciar la millora de l’escriptura en català.

El projecte s’anomena «Petits dictats de català», i es duu a terme cada dissabte de 10 del matí a 12 del migdia a la Biblioteca.

Antònia Petit, responsable del programa, explica que el taller s’adreça a persones que, malgrat que parlin el català habitualment, no han pogut estudiar-lo i tenen dificultats per escriure’l.

La iniciativa va començar plantejant-se com un reforç a les classes de català de l’Escola d’Adults, però centrada en l’escriptura de la llengua.

Segons explica Petit, els tallers, que també es fan als dimarts al MiD, no segueixen cap programa determinat, sinó que consisteixen en fer dictats en català i, sobre la marxa, es van resolent els dubtes que sorgeixen.

En aquest sentit, la responsable destaca la flexibilitat del curs, cosa que fins ara ha permès que no fos necessari haver de fer inscripcions, ja que el grup d’assistents és canviant.

De moment, per participar als «Petits dictats de català» no és necessària cap inscripció. Les persones interessades poden dirigir-se directament a les sessions que es fan els dissabtes a la Biblioteca o els dimarts a l’Escola d’Adults.