radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat Un fusible cremat deixa sense llum a 67 clients de Ciutat Jardí

Un fusible cremat deixa sense llum a 67 clients de Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 328 0

Cap a ¾ de 8 del vespre una part molt concreta de la urbanització de Ciutat Jardí es va quedar sense llum. Un cop avisada l’empresa elèctrica responsable del subministrament, un tècnic es va desplaçar a la zona per comprovar la incidència.

Segons fonts d’Endesa, el tècnic va comprovar que la causa de l’apagada era un fusible cremat a l’estació transformadora que alimenta la zona. Un cop es va procedir a la substitució d’aquest element, els 67 abonats afectats per la incidència van recuperar l’electricitat quatre hores més tard, cap a ¾ de 12 de la nit.

Alguns dels afectats es va queixar de la reiteració d’incidències elèctriques en aquesta zona del nostre municipi.