radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Investigat un veí de Pineda per falsificar una denúncia amb la intenció de cobrar de l’asseguradora

Investigat un veí de Pineda per falsificar una denúncia amb la intenció de cobrar de l’asseguradora

COMPARTEIX-HO
, / 997 0

Els Mossos d’Esquadra ha investigat un home de 43 anys, veí de Pineda de Mar, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i un altre de falsificació documental.

Segons ha informat el cos policial, l’investigat va aprofitar una denúncia que havia interposat fa 3 anys en què havia denunciat la sostracció de la seva motxilla amb les targetes de crèdit i el telèfon mòbil, modificant dades fonamentals, com la data i el seu contingut, i afegint que li havien fet càrrecs amb la targeta sostreta en una web d’apostes per Internet per un valor de 4.000 euros.

Aquesta denúncia modificada, expliquen els Mossos, la va enviar per correu a la web d’apostes amb la intenció que li retornessin els diners.

Va ser llavors quan l’advocat de l’empresa d’apostes en línia es va posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra per confirmar la veracitat de la denúncia interposada, iniciant-se una investigació que va acabar confirmant l’estafa.

Segons els Mossos, l’investigat va falsificar la denúncia amb la intenció que li retornessin els 4.000 euros gastats en el joc d’apostes en línia.

El cas està ara en mans del Jutjat de Guàrdia d’Arenys de Mar.