radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Estudiants de Blanes comencen uns tallers conscienciació sobre la pesca sostenible

Estudiants de Blanes comencen uns tallers conscienciació sobre la pesca sostenible

COMPARTEIX-HO
, / 294 0

Aquest matí de dimecres s’ha donat el tret de sortida a la primera de les tres jornades de tallers pràctics a la Confraria de Pescadors.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’una activitat organitzada pel Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava, entitat que agrupa a confraries, consistoris i altres agents del litoral gironí.

Els tallers tenen per objectiu donar a conèixer al públic familiar i a les escoles els diferents arts de pesca, la pesca sostenible i la problemàtica que suposen els residus -com per exemple, plàstics- que es troben al mar.

Segons ha informat el consistori blanenc, la jornada d’aquest dimecres ha comptat amb la participació d’alumnes del CEIP Joaquim Ruyra, i durant els dos propers dies també ho faran estudiants del CEIP Napoleó Sliva, de l’Escola Sa Forcanera i del Col·legi Santa Maria.

En total, indica l’Ajuntament, seran 400 els escolars que hauran assistit a aquesta iniciativa, estructurada en quatre tallers.

La següent sessió d’aquests tallers servirà per identificar les espècies que reben més pressió per la pesca i quins aspectes s’han de tenir en compte quan es va a comprar, entre altres.