radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Comencen els tallers d’emprenedoria a l’Institut de la Font del Ferro

Comencen els tallers d’emprenedoria a l’Institut de la Font del Ferro

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1227 0

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ja ha donat el tret de sortida als tallers d’emprenedoria adreçats a joves estudiants del Maresme, i que es duen a terme a l’Institut de Palafolls.

Segons explica el consistori, l’objectiu d’aquests tallers és aconseguir que els estudiants puguin descobrir les seves capacitats i que es motivin a buscar les seves aptituds emprenedores.

El mateix Ajuntament afirma facilitar eines i recursos a aquest sector per crear el seu propi negoci i sensibilitzar-los del món canviant en el que es viu i de les oportunitat que això pot donar-los.

En aquest sentit, l’Àrea de Promoció Econòmica busca fomentar l’autoocupació com una alternativa de sortida professional.

El primer dels tallers va tenir lloc aquest passat divendres sota el nom de “Generació d’idees”, i va tenir com a assistents alumnes de 1r de Batxillerat, amb una durada de dues hores. Ho explica Dolors Morales, orientadora de 4t d’ESO i de Batxillerat.

D’aquí a un mes, el proper 29 d’octubre, està previst que es dugui a terme el taller “Passes a seguir”, i dues setmanes més tard el taller anomenat “Tic i Xarxes Socials”. No és la primera experiència en aquest sentit. Ja s’havien fet sortides per visitar l’Àrea de Promoció Econòmica i conèixer recursos a l’abast dels emprenadors.

Aquestes xerrades també es fan als alumnes d’aula oberta, formades per joves amb mancances significatives en els aprenentatges i sovint també que presenten problemes d’adaptació als entorns escolars ordinaris.