radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat Acaba el cap de setmana de la Gent Gran

Acaba el cap de setmana de la Gent Gran

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 422 0

Aquest matí s’ha posat el punt i final del programa d’activitats dissenyades per a la gent gran de Palafolls. Ho ha fet amb una trobada intergeneracional entre els usuaris del servei del Respir i els infants de llar municipal Palafollets.

En aquesta trobada s’han fet jocs, s’han cantat cançons i s’han explicat contes amb la malgratenca Assumpte Mercader. L’Encarna Hernández és una de les 22 participants del Respir que avui ha anat a la llar d’infants.

Aquest intercanvi generacional ajuda tant als més petits com també als avis. Ho expliquen Sandra Jiménez, directora de la llar, i Liliana Ayné, responsable del Respir.

Dijous es va iniciar el Cap de Setmana de la Gent Gran amb una doble activitat; al matí amb un taller de cuina i a la tarda amb una xerrada sobre el testament vital.

Divendres es va fer una sortida al Parc Francesc Macià de Malgrat, mentre que els usuaris del Respir van visitar el teatre.

Dissabte un nombrós grup de palafollencs van visitar la Fageda d’en Jordà, prop d’Olot, i la factoria de làctics que hi ha a la zona. Ahir es va fer el tradicional ball al casal de ‘avi amb el reconeixement a aquelles parelles que enguany celebren les seves noces d’or.

Enguany, el Cap de Setmana de la Gent Gran ha ampliat dies de celebració respecte anys anteriors gràcies a la implicació creixent del col·lectiu del nostre poble.