radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Home Societat Mor Jesús Machín, palafollenc vinculat i compromès amb el municipi

Mor Jesús Machín, palafollenc vinculat i compromès amb el municipi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1724 0

Jesús Machín, a la Festa Major de Palafolls 2018

Aquest matí s’ha conegut la notícia de la mort de Jesús Machín, veí de Palafolls i conegut per haver estat vinculat en diferents àmbits de la nostra vila.

Impulsor de la Comissió d’Agermanament de Palafolls, Machín feia un temps que s’havia allunyat de l’activitat en què s’havia compromès feia ja molts anys, per culpa d’una malaltia.

També havia estat vinculat a Palafolls en l’àmbit educatiu, havent estat professor de l’Escola Les Ferreries, així com en la política local, ja que havia estat regidor de l’Ajuntament pel PSC, precisament de les àrees d’Educació, Cultura i Esports.

Antonio Molina, responsable actual de la Comissió d’Agermanaments de Palafolls, s’ha mostrat colpit per la mort de Jesús Machín, i l’ha recordat com un amic i una gran persona.

També Valentí Agustí, exalcalde de Palafolls, ha assegurat estar profundament trist per la pèrdua de Jesús Machín, de qui ha ressaltat també la seva amistat i vinculació educativa, política i social amb Palafolls.

L’actual alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha lamentat la mort de Machín, donant tot el suport a la família des del consistori, destacant la seva importància pel municipi i per la seva gent.

Per la seva banda, la comunitat educativa de l’Escola Les Ferreries de Palafolls no ha pogut fer declaracions però s’ha mostrat molt afectada per la notícia de la mort de Machín.