radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura La biblioteca de Palafolls estrena horari d’hivern

La biblioteca de Palafolls estrena horari d’hivern

COMPARTEIX-HO
, / 502 0

Des d’aquesta setmana la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls recupera el seu horari habitual dels mesos d’hivern.

A partir d’aquesta setmana obrirà cada dia entre setmana en horari de tarda de 4 a 2/4 de 9 del vespre. L’equipament educatiu i cultural també obrirà dos matins a la setmana. Seran els dijous i els dissabtes de 10 del matí a 2 del migdia.

Durant l’estiu els dissabtes era tancada, però s’ampliava l’horari de tarda en 30 minuts. Aquest horari d’hivern es mantindrà fins a finals de juny, amb la finalitat de donar cobertura als estudiants del nostre municipi.

L’equipament va rebre durant tot l’any passat 21 mil visites d’usuaris, mantenint la mitjana de 75 visites diàries. Una xifra similar amb la dels últims anys. Segons les dades facilitades per la Diputació de Barcelona, la nostra Biblioteca va efectuar prop de 12.200 préstecs del seu material, ja siguin llibres, DVD, o altres recursos.