radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Obres Reobre la passera amb el seu nou terra metàl·lic

Reobre la passera amb el seu nou terra metàl·lic

COMPARTEIX-HO
, / 320 0

Alguns dies més tard del previst, però dins el termini màxim per no perdre els diners de la subvenció, aquest dimecres s’ha reobert la passera de Palafolls.

La infraestructura ha estat tancada aquest setembre per tal de poder retirar tot el ferm original de fusta, que es trobava en molt mal estat, i canviar-lo per un de nou.

Després d’estudiar algunes possibilitats, finalment el material triat per substituir la fusta ha estat una planxes metàl·liques, amb rugositats antilliscants per evitar relliscades.

La fusta originària havia patit una forta degradació només 4 anys després de la seva col·locació per culpa de la meteorologia i per l’ús incívic de la infraestructura. El consistori havia denunciat el pas de quads i cavalls per aquesta passera destinada a bicicletes i vianants.

Després d’un mes exacte de treballs, ahir es va reobrir la passera, una infraestructura usada habitualment per molts veïns de Sant Lluís, principalment estudiants, per que els estalvia haver de creuar la carretera per la zona dels semàfors.

El canvi de ferm ha costat 141,000€. Un import facilitat per la Diputació de Barcelona a través d’una subvenció. Una ajuda que estava subjecte a la finalització dels treballs abans del mes d’octubre.