radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home General Comença el Cap de Setmana de la Gent Gran

Comença el Cap de Setmana de la Gent Gran

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1062 0

Aquest matí han començat els actes previstos per la celebració del Cap de Setmana de la Gent Gran. Ho ha fet amb el taller de cuina al casal de l’avi del centre, en el que una 60a de persones estan aprenent trucs d’alimentació i de cuina.
Es tracta d’activitats preparades per tal d’ajudar a aglutinar a aquest col·lectiu de la Gent Gran. Xesca Torres és de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Majoritàriament són activitats organitzades des del prop casal a partir dels gustos o inquietuds de la gent gran del poble.

A la tarda, les activitats continuaran amb una xerrada a les 4, al casal d’avis amb una xerrada sobre el testament vital. La presidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament a Catalunya, Isabel Alonso, parlarà sobre «El Document de Voluntats Anticipades».
Demà divendres al matí es farà una caminada fins al Parc Francesc Macià de Malgrat mentre que les persones usuàries del Respir faran una sortida terapèutica al Teatre.
Dissabte s’ha preparat la sortida que enguany es farà a la Fageda d’en Jordà, on es visitaran tant l’entorn natural i com la coneguda fàbrica de iogurts situada en aquest indret de la Garrotxa.

Diumenge es fa el ball de nit al casal amb la celebració a les parelles que fan 50 anys de casats aquest 2019 i dilluns es tancarà el Cap de Setmana de la Gent Gran amb un espai de joc intergeneracional que agruparà als usuaris del servei de Respir i els nens i nenes de la Llar d’Infants Palafollets, i que també comptarà amb un taller de contes amb Assumpta Mercader.