radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 691 0

Trobada d’ahir. Ajuntament PLF

A l’espera del buidatge de les dades de l’enquesta pública finalitzada aquest diumenge, ahir a la tarda es va fer la reunió de valoració de la passada Festa Major de Palafolls. Les entitats implicades en l’organització del gran gruix de les activitats del programa de festes es van trobar a l’Ajuntament per repassar el funcionament intern i extern dels actes i proposar novetats per a properes edicions.

A grans trets la valoració de les entitats ha estat positiva amb especial esment a l’èxit de públic del concert d’Oques Grasses, de l’activitat de circ infantil, la festa dels 90 o la novetat d’instal·lació d’una carpa a la pista exterior del Palauet per a concerts de tarda i els balls de nit.

Nil Bayarri, dels DiablesFolls, explica la valoració que fa la colla de diables de Palafolls de l’última festa.

A l’altra banda de la balança, i com a principals punts negatius de la festa d’enguany es va valorar la duplicitat d’oferta d’activitats la nit de diumenge, amb el concert de rap a les barraques i l’actuació de dos grups a la carpa del Palauet, que va dividir el públic o la coincidència d’actes com la gimcana de l’esplai i el correbars.

Aquesta última és una de les novetats organitzades pels Diables de la darrera festa major de la que han caigut actes com les Verges Trobades i les Matinades. La colla es planteja recuperar les matinades per a la propera festa.

A la reunió el govern municipal va explicar que la xocolatada es va treure del programa pel seu elevat cost, que va situar entorn als 1400€, però es va comprometre a revisar-la i retornar-la al programa d’actes l’any vinent.

A la reunió el govern municipal va explicar que la xocolatada es va treure del programa pel seu elevat cost, que va situar entorn als 1400€, però es va comprometre a revisar-la i retornar-la al programa d’actes l’any vinent. També es va parlar de la necessitat de revitalitzar la fira d’artesania i de la fira d’atraccions.

A la trobada hi van participar els DiablesFolls, L’esplai El Pas, la Colla Gegantera, la Banda i Cobla de Palafolls així com els departaments de Cultura, Joventut de l’Ajuntament.