radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Obres La brigada refà el mur de l’antic carreró de l’escola

La brigada refà el mur de l’antic carreró de l’escola

COMPARTEIX-HO
, / 233 0

Els operaris de la brigada municipal estan aquests dies refent el mur que separa l’actual casal parroquial del carrer Francesc Macià. Es tracta d’un mur que abans formava part del conegut com a carreró de l’escola que vorejava el pavelló del cicle superior. Amb l’assimilació de l’escola com a espai públic, el carreró va quedar simplement com a mur de separació i amb el pas del temps s’ha anat fent malbé, entre d’altres per l’acció de les arrels dels arbres del voltant.

Els treballs actuals estan eliminant el mur original, per tal de fer-ne un de nou amb major seguretat, ja que actua de contenció amb el carrer Francesc Macià.