radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Mobilitat Repinten de vermell i blanc els passos de vianants de la zona escolar

Repinten de vermell i blanc els passos de vianants de la zona escolar

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 899 0

Els nous passos de vianants. RP

La Brigada Municipal ha començat avui a repintar els passos de vianants que envolten la zona escolar del nostre municipi amb la intenció d’augmentar la seva visibilitat i augmentar així la seguretat de la zona on cada dia hi transiten un miler d’estudiants.

És una actuació inclosa dins la setmana de la mobilitat sostenible i segura que comença a la zona escolar, però que vol reforçar la senyalització i la pintura dels diferents passos de vianants de Palafolls. Miguel Àngel Marín és el sotsinspector de la Policia Local.

També emmarcada a la millora de la seguretat viària de Palafolls, la passada setmana, la Brigada Municipal va començar a substituir els ressalts de plàstic que hi ha al nostre municipi. Es tracta de bandes reductores de velocitat que hi ha en diferents carrers del municipi i que volen obligar a frenar als vehicles en aquelles vies on s’ha detectat accés de velocitat o en aquelles on es requereix una velocitat inferior o limitada. Les noves bandes són més baixes, i per tant tenen menys impacte als amortidors dels vehicles.

Ja s’han instal·lat de noves bandes a l’entrada de Palafolls per la Ribera de la Burgada o a l’av Costa Brava i s’aniran instal·lant i substituint en altres espais del poble.