radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat La pluja d’ahir deixa Sant Lluís sense llum durant 20 minuts

La pluja d’ahir deixa Sant Lluís sense llum durant 20 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 269 0

El pas anit d’un front tempestuós pel nostre municipi va provocar problemes en el subministrament elèctric a tot el barri de Sant Lluís.

Més de 1130 abonats van quedar a les fosques uns 20 minuts a partir d’un quart d’11 de la nit, just quan la tempesta passava sobre el nostre municipi. La ràpida actuació d’Endesa va resoldre l’avaria en qüestió de minuts, recuperant el servei a tot el barri.

Abans del pas de les pluges ja s’havia detectat una incidència a Ciutat Jardí. Segons la companyia elèctrica  a ¾ de 10 del vespre una zona concreta de la urbanització va quedar a les fosques i el tall en el subministrament va durar fins passada la mitjanit, quan es va recuperar el servei de la línia de baixa tensió afectada.