radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Diversos veïns es manifesten a Malgrat contra els darrers robatoris al municipi

Diversos veïns es manifesten a Malgrat contra els darrers robatoris al municipi

COMPARTEIX-HO
, / 835 0

Ahir dijous, coincidint amb la sessió plenària del mes de setembre a l’Ajuntament de Malgrat, un grup format per una trentena de veïns i veïnes del municipi es van manifestar a les portes del consistori.

El motiu era protestar contra els darrers casos de robatoris i per les ocupacions que, asseguren, van vinculades a aquests fets delictius, i que són causants de molèsties i inseguretat.

Tot plegat, després que aquesta setmana passada la Policia Local de Malgrat de Mar anunciés que s’havia detingut, per vuitena vegada en el que va d’any, a un dels ocupes d’un immoble del carrer Paula del Puig.

La detenció es va produir just després que enxampessin l’home robant una bicicleta un cop va haver escalat per l’edifici. L’individu havia acumulat diverses detencions anteriors però se l’havia tornat a deixar en llibertat.

Els concentrats d’ahir van llegir un manifest en què demanaven que els ocupes de pisos no es puguin empadronar a amb una denúncia policial, i van assegurar que en algun dels pisos ocupats hi havia «armes».

Durant el ple de l’Ajuntament, l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, va dir que el govern «entén la problemàtica dels veïns del pis ocupat», i va afirmar que «ja s’ha aplicat algunes mesures».

En aquest sentit, l’alcalde malgratenc va assegurar que s’ha fet una inspecció sanitària del pis ocupat i vinculat als fets delictius, i també va dir que s’està treballant de manera transversal amb la Policia Local de Malgrat, Sanitat, Serveis Socials i altres àmbits per «intentar minimitzar les conseqüències».