radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Detinguts dos lladres després d’endur-se la caixa forta d’una benzinera de Tordera

Detinguts dos lladres després d’endur-se la caixa forta d’una benzinera de Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 911 0

Els Mossos i la Policia Local de Tordera van detenir diumenge dos homes de 41 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Celrà, com a presumptes autors d’un robatori amb força a Tordera.

Cap a les 2 de la matinada els veïns de l’estació de servei situada a peu de la nacional 2 al seu pas pel nucli de Tordera van  escoltar cops a la benzinera i van avisar a la Policia Local. Ràpidament es van adreçar dues dotacions al lloc i van observar com un vehicle, amb quatre homes al seu interior, marxava a gran velocitat de la benzinera.

Llavors va iniciar-se una persecució que va acabar amb el cotxe dels lladres estavellant-se contra la rotonda de Can Bartolí. 3 dels ocupants del cotxe van fugir a peu, mentre que un quart va quedar al cotxe i va ser detingut. Dins el cotxe, que constava com a robat a Celrà 2 dies abans, els agents van localitzar la caixa forta al seu interior, motiu pel qual van detenir aquest quart ocupant.

Els mossos es van sumar a la recerca dels fugitius i mitja hora més tard una patrulla va localitzar un d’ells dins un vehicle prop del camp de futbol de Tordera. En escorcollar el vehicle van trobar diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris amb força.

Als detinguts també se’ls investiga per la seva relació en un altre robatori amb força a la localitat de Celrà d’on van robar el vehicle que conduïen.

Aquest dilluns, i després de declarar davant del jutge, van quedar en llibertat amb càrrecs.