radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » L’Ajuntament celebra demà el primer ple del nou curs

L’Ajuntament celebra demà el primer ple del nou curs

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 659 0

La sala de plens de l’Ajuntament de Palafolls acull aquest dijous la primera sessió plenària després de l’aturada de l’activitat política del ple al consistori durant el mes d’agost.

El ple, de caràcter ordinari i amb un total de 17 punts a l’ordre del dia, començarà amb l’aprovació de l’acte de la sessió anteriors, informacions que es volen emetre des de la presidència i, seguidament, es dedicaran 3 punts a debatre propostes de compatibilitat i adequació de retribucions de llocs de treball.

El següent punt del ple passarà a debatre el nomenament del representant municipal a la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera, l’organisme que aglutina els municipis de Malgrat, Tordera, Blanes i Palafolls per posar en comú el model de gestió mediambiental de l’entorn del riu Tordera.

El ple seguirà llavors amb l’aprovació definitiva de denominació de vies públiques de Palafolls, un punt en què s’inclourà el nou nom de «Passeig 1 d’octubre» al carrer que comunica l’Avinguda Pau Casals amb l’institut.

Entre altres punts, el ple debatrà també l’aprovació de punts de caràcter urbanístic i econòmic, i acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, primer dels regidors i regidores del ple i seguidament, del públic assistent.

La sessió, que arrencarà a les 7 de la tarda, serà retransmesa en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.