radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Es manté el nombre de sol·licituds de beques menjador per aquest curs a Palafolls

Es manté el nombre de sol·licituds de beques menjador per aquest curs a Palafolls

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 865 0

Les ajudes, que dona el Consell Comarcal del Maresme, han estat sol·licitades enguany per un total de 181 alumnes de les escoles palafollenques.

La xifra representa un lleuger increment respecte l’any anterior, quan van ser 179 les peticions per aquestes beques, que es destinen a famílies amb dificultats econòmiques per accedir a aquest servei.

Aquest curs, a nivell comarcal, les sol·licituds de beques menjador han incrementat més d’un 6%, i el Consell Comarcal ha resolt a hores d’ara més d’un 70% de les peticions. En el cas de Palafolls queden ara mateix una vintena de peticions pendents de resoldre.

En una entrevista al magazín comarcal Ona Maresme, el conseller delegat de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme, Marc Bosch, ha destacat el fet que aquest curs hagi estat el primer en què s’aconsegueixen aprovar les ajudes abans de començar el curs escolar; una acció que el conseller considera important per la previsió que fan les famílies de cara al curs.

Segons ha explicat Bosch, la majoria dels que han demanat la sol·licitud se’ls ha atorgat, exceptuant els casos en els que queda denegada per no complir amb els requisits establerts.

A nivell comarcal, les peticions de beca menjador han augmentat, superant aquest curs les 9.000 famílies que l’han demanada.

Un increment que, segons el conseller delegat, pot atribuïr-se a un major coneixement de l’existència d’aquests ajuts o bé al fet que algunes famílies que pateixen precarietat laboral hi han accedit per primera vegada.

A banda de les ajudes econòmiques, aquest curs el Consell Comarcal del Maresme ofereix també el servei de menjador en alguns centres escolars que ho han sol·licitat, com és el cas d’algunes escoles de Calella, Pineda o Tordera, entre altres.