radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Canvi de carteres al cartipàs municipal

Canvi de carteres al cartipàs municipal

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1240 0

Dos mesos després de la formació del nou govern municipal, ja hi ha alguns canvis respecte a la primera distribució de carteres que es va anunciar a mitjans de juny. De fet es tracta d’una rectificació del primer repartiment oficial.

Aquest mes de setembre s’ha aprovat un nou decret d’alcaldia que modifica els nomenament de les responsabilitats dels regidors i regidors de govern.

Fins ara Helena Carles portava oficialment les carteres d’Entitats, Urbanitzacions, Transports i Serveis Socials. Dins d’aquesta última hi havia assignades les responsabilitats en matèria de gent gran i de cooperació i solidaritat. Unes responsabilitats que canvien oficialment de mans. Realment, el nou decret simplement rectifica el primer ja que des del primer dia Aquestes responsabilitats han recaigut en d’altres regidores.

Els assumptes relacionats amb gent gran depenen des del primer dia de la regidora Sonia González, qui ja assumeix també les carteres de Salut i assistència sanitària, Participació Ciutadana o Esports.

L’apartat relacionat amb la cooperació i la solidaritat i per tant també dels agermanaments, recau a partir d’ara en la primera tinent d’alcalde, Susanna Pla. A banda d’aquestes nova responsabilitat, Pla ja és regidora de Cultura i Festes, Governació, Educació i Joventut.

Amb el nou decret es normalitzen les assignacions a la realitat de funcionament del nou govern municipal

Podeu consultar com queda el cartipàs després dels últims canvis.

Nou cartipàs municipal