radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Parlem en SèrieDivendres, 14:03-14:30
Home Ensenyament Primera jornada de portes obertes a les classes de Hip Hop del MiD

Primera jornada de portes obertes a les classes de Hip Hop del MiD

COMPARTEIX-HO
, / 818 0

l’Escola de Música i Dansa de Palafolls estrena nou curs de Hip Hop enguany i per tal de promocionar aquesta nova modalitat que s’inclou per primera vegada en el catàleg de disciplines de dansa del MiD s’han programat dues jornades de classes obertes per tal que els interessats puguin veure el funcionament i desenvolupament i animar així les inscripcions a aquesta modalitat.

La primera jornada de portes obertes serà avui de 3 quarts de 5 a 3 quarts de 6 de la tarda i pels més petits. La segona sessió es farà dijous de 6 a 7 de la tarda i, en aquest cas, adreçada al grup de nois i noies més grans.

Per assistir a les classes gratuïtes cal demanar plaça a través del correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat amb el nom de l’infant i la seva edat.