radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Mobilitat Es comencen a col·locar les planxes metàl·liques a la passera

Es comencen a col·locar les planxes metàl·liques a la passera

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 714 0

Aquests dies els operaris de l’empresa adjudicatària de la reforma de la passera estan començant a instal·lar les plaques metàl·liques antilliscants que substituiran la fusta original.
Aquestes plaques ocuparan tot el ferm del pas elevat que uneix el barri de Sant Lluís amb el centre de Palafolls.
Tot i que la previsió és que a finals d’aquesta setmana estigués ja reoberta la passera, sembla poc probable que es finalitzi els treballs a la data prevista. Tot i això els treballs no haurien d’allargar-se més enllà del setembre, ja que els 141.000 € que costa tot el canvi de ferm provenen d’una subvenció de la Diputació que té aquest mes com a data límit. Els veïns del barri que utilitzen la passarel·la habitualment celebren la remodelació però en critiquen la lentitud.

Quan reobri la passera, presumiblement a finals de mes, ho farà amb un ferm totalment renovat 4 anys després de la inauguració d’aquesta instal·lació. La fusta original s’ha anat degradant amb el temps per culpa de les condicions climàtiques o el vandalisme i ha hagut de ser substituït del tot per unes plaques metàl·liques antilliscants que hauran de solucionar els problemes de degradació del pas.
L’Ajuntament va denunciar en el seu dia que alguns veïns passaven per la passera a cavall o en quad, ajudant a la degradació de la fusta.