radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Mobilitat Comença la setmana de la mobilitat sostenible a Palafolls

Comença la setmana de la mobilitat sostenible a Palafolls

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1519 0

Fins divendres els alumnes que usin maneres sostenibles d’anar a l’escola, com ara en patinet, en bicicleta o a peu, podran segellar una butlleta en diferents punts de control. Amb la butlleta completa. divendres aconseguiran un premi per haver contribuït a la Setmana de la Mobilitat Sostenible.
Ahir els centres educatius van repartir als alumnes les butlletes que hauran de segellar, a partir d’avui, cada dia fins divendres en qualsevol dels 4 punts de control habilitats cada matí.
És una de les activitats més tradicionals de conscienciació que, com a novetat, amplia també als estudiants de l’Institut de Palafolls. Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de Palafolls, ho explicava aquest matí al De Cap a Peus de RP

Es tracta només d’una de les accions de conscienciació previstes en la celebració d’aquesta Setmana Europea de la Mobilitat 2019 que enguany té el lema de “Camina amb nosaltres!”.
A Palafolls, més enllà de la iniciativa d’anar a escola de manera sostenible, també es preveu activitats de conscienciació per a infants i joves, amb un taller teatre per a les escoles aquest divendres. Serà també el dia en què es preveu pacificar el centre de Palafolls amb un dia sense cotxes.
Durant el divendres al matí la zona escolar quedarà tallada al trànsit per potenciar que els infants s’acostin als centres educatius a peu, en bicicleta o en patinet i que ho facin amb seguretat.

Palafolls celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible des de fa anys amb la voluntat de conscienciar a la població de la necessitat d’aparcar el vehicle privat i usar altres mitjans més sostenibles o anar a peu sobretot en els viatges curts i habituals com els desplaçaments a l’escola, a comprar o per anar a la feina.