radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Baixen les actuacions de trànsit de la Policia Local per Festa Major, però el cos demana conscienciació

Baixen les actuacions de trànsit de la Policia Local per Festa Major, però el cos demana conscienciació

COMPARTEIX-HO
, / 712 0

Foto: Policia Local de Palafolls

El cos local de seguretat ha fet públiques recentment les dades de les seves actuacions durant la passada Festa Major al nostre municipi.

Segons les xifres de la Policia, durant els dies de la festa s’han realitzat més de 350 intervencions, algunes d’elles per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local de Palafolls, considera que s’ha millorat respecte les xifres obtingudes després d’altres edicions de la Festa Major en l’àmbit del trànsit.

D’altra banda, la realització de tantes activitats ha obligat a limitar l’estacionament en molts indrets del nostre municipi, cosa que ha comportat 33 sancions per vehicles mal estacionats en llocs on s’havien de fer actes de festa Major. A més, s’han hagut de retirar una desena de vehicles.

En aquest sentit, Marín també explica que han baixat considerablement el nombre d’actuacions en aquest camp; una reducció que, segons afirma, es deu al cost que comporta l’actuació de la grua municipal.

També s’han registrat 2 accidents de trànsit a Palafolls durant la Festa Major, un d’ells a l’entrada del nostre municipi. S’han obert 3 diligències penals per delictes contra la seguretat viària i s’han immobilitzat 2 vehicles per sancions de trànsit, com ara manca d’assegurança.

Entre les dades de la Policia Local també destaquen les 23 actuacions fetes en l’àmbit dels menors, especialment pels casos del conegut com a «botellón».

Marín aclareix que les dades que registren en aquest àmbit a Palafolls són bones si es comparen amb altres poblacions de la zona, però demana més consciència a la ciutadania.

Durant la Festa Major, en què la Policia Local de Palafolls ha destinat tots els seus efectius a la cobertura dels actes, també s’han instruït diligències per dos delictes de furt, un cas de danys i un últim per robatori de vehicle.