radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Acaba el període de la zona verda de Sant Lluís

Acaba el període de la zona verda de Sant Lluís

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 791 0

Des d’avui dilluns ja no hi ha cap restricció per estacionar a Sant Lluís. Les zones verdes que han estat operatives des de mitjans de juny, han acabat la seva vigència i per això ja no és necessari mostrar el distintiu de resident per poder deixar el cotxe a les nombroses zones delimitades de color verd.

Aquesta mesura va néixer fa més de 5 estius per tal de facilitar l’estacionament dels veïns del barri en època estival, quan els turistes inunden la zona per evitar pagar l’estacionament del parc aquàtic.

Durant aquests tres mesos els veïns amb l’acreditació de resident podien estacionar en els espais marcats en verd repartits per tot el barri. Això ha facilitat l’accés a l’estacionament a aquells veïns amb vehicle registrat a Palafolls i al corrent de pagament.

Els veïns consideren positiva la mesura. Demanen però més control policial de les zones verdes i facilitar l’estacionament per a familiars que visiten la zona i que es troben sense espais per estacionar. Escoltem la Clàudia, Joaquina i Iolanda.

A partir d’avui es desactiven les zones verdes, però no així les zones blaves d’estacionament limitat. En aquest cas cal indicar l’hora d’arribada amb un rellotge i no estacionar més d’hora i mitja. Miguel Angel Marín és el sotsinspector de la Policia Local.

En els dos primers mesos de funcionament la Policia ja havia interposat 160 sancions per vehicles mal estacionats en aquests espais reservats. Habitualment han estat vehicles de turistes que visitaven el Marineland. Per evitar que els turistes marxin sense pagar la multa corresponent, el cos local de seguretat immobilitzava els vehicles amb un cep, cosa que obliga als infractors a pagar la corresponent sanció per alliberar el vehicle.