radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Santa Susanna estrena el seu primer curs d’ESO

Santa Susanna estrena el seu primer curs d’ESO

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 797 0

Imatge del projecte del nou institut-escola de Santa Susanna – Ajuntament de Santa Susanna

L’inici del curs escolar en aquest municipi veí ha estat, aquest setembre, més esperat que el dels darrers anys. El motiu és l’estrena del primer curs d’educació secundària que es fa a Santa Susanna.

Fins avui, la localitat no comptava amb cap oferta educativa en l’àmbit de la secundària, i els seus alumnes es desplaçaven fins a municipis propers com Malgrat, Pineda o Calella.

Segons ha informat l’Ajuntament de Santa Susanna, els alumnes d’ESO han començat el curs en uns espais habilitats a l’Escola Montagut, a l’espera que puguin ocupar les aules del nou institut que encara està en fase de construcció, un pas que el consistori preveu poder fer de cara a finals del proper mes d’octubre.

A finals de juliol, operaris de la construcció van començar a col·locar els primers mòduls del centre, que s’ubica just darrera de l’Escola Montagut, en una superfície de 1.000 metres quadrats.

Es tracta d’un edifici de planta baixa i un pis, i que es convertirà en el primer institut de secundària amb què compta el municipi.

En aquest sentit, el propi Ajuntament de Santa Susanna va qualificar la jornada d’aquest dijous com a «dia històric», i assegura que la localitat s’ha convertit en un dels pobles més petits de Catalunya en poder impartir la secundària i disposar d’un institut.