radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat L’EMMiD enceta el curs amb el hip hop com a novetat

L’EMMiD enceta el curs amb el hip hop com a novetat

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 388 0

Enguany, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls ha inaugurat el curs de forma paral·lela als centres escolars. Ahir dijous, l’EMMiD ja encetava la major part de les classes que ofereix aquest curs 2019-2020, mentre que d’altres començaran d’aquí a unes setmanes, a falta de comptar encara amb alguns docents.

Des de la direcció del centre fan una valoració positiva de l’inici del nou curs, i expliquen que enguany han repetit gairebé tots els alumnes del curs passat.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, ha explicat que, malgrat que el curs ja hagi començat, la matrícula és oberta, i per tant encara hi ha possibilitats d’apuntar-se a les diferents disciplines artístiques que ofereix el centre.

Tot i la matrícula oberta, hi ha alguns cursos d’instrument per als quals ja no queden places, com per exemple el de bateria.

D’altra banda, en l’àmbit de la dansa el nou curs ha inclòs una novetat: el hip hop. Es tracta d’una nova modalitat que s’inclou per primera vegada en el catàleg de disciplines de dansa, i que de cara a la setmana vinent oferirà dues sessions de portes obertes perquè, qui vulgui, pugui apropar-se al MiD a conèixer en què consisteix.

La primera jornada de portes obertes serà el proper dimarts 17 de setembre, adreçada als més petits, i en horari de 3 quarts de 5 a 3 quarts de 6 de la tarda. La segona sessió es farà dijous dia 19, i en aquest cas s’adreçarà al grup de nois i noies grans, en horari de 6 a 7 de la tarda.

Per poder assistir a alguna d’aquestes sessions, i per garantir que es puguin dur a terme correctament, l’Ajuntament ha demanat a les persones interessades que s’inscriguin a través del correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat amb el nom de l’infant i la seva edat.

De la mateixa manera, totes les persones interessades en matricular-se a qualsevol dels cursos que ofereix l’EMMiD, o que vulguin obtenir més informació sobre l’oferta de disciplines i horaris, poden dirigir-se personalment a les mateixes instal·lacions del MiD, a la plaça del Fòrum Palatiolo.