radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal C’s Blanes demana que es retiri l’estelada de Sa Palomera

C’s Blanes demana que es retiri l’estelada de Sa Palomera

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 904 0

Foto: @ercblanes

El partit taronja ha sol·licitat a través d’una instància a l’Ajuntament de Blanes que es retiri la bandera estaleda que oneja a la roca de Sa Palomera des de la passa Diada de l’11 de setembre.

A través d’un comunicat, el portaveu del C’s a aquesta ciutat veïna, Cristhian Ortiz, ha demanat la «retirada immediata» de la bandera, ja que afirma que és un símbol «no constitucional que no representa a tots els catalans».

En el moment d’entrar la instància, el representant taronja va demanar que es reposi la senyera a Sa Palomera i que s’eviti que continuï onejant una bandera «que només representa a moviments nacionalistes i independentistes» i que, afirma, és «excloent».

A la vegada, Ortiz lamenta que el díptic informatiu dels actes de la Diada de l’11 de setembre a Blanes inclogués com a activitat, afirma, la substitució de la senyera, ja que considera que «no és ni una bandera oficial ni reconeguda a l’Estatut com a bandera pròpia», sinó que «és només un símbol de propaganda separatista».

Ciutadans també ha recriminat a l’Ajuntament de Blanes la cessió d’espais públics «per a finalitats privades, partidistes i excloents, que «no representen al conjunt de la ciutadania» i que «busquen difondre una ideologia que no és comuna a tota la població».

En aquest sentit, la formació taronja considera que els habitants de Blanes «han de tenir els mateixos drets i obligacions» i que «els béns de domini públic com Sa Palomera no poden ser monopolitzats pel separatisme».