radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
L’Ajuntament posa en marxa una enquesta perquè els veïns i veïnes opinin sobre la Festa Major
, / 615 0 0

L’Ajuntament posa en marxa una enquesta perquè els veïns i veïnes opinin sobre la Festa Major

COMPARTEIX-HO
Home Cultura L’Ajuntament posa en marxa una enquesta perquè els veïns i veïnes opinin sobre la Festa Major

Passada la Festa Major, que es va tancar de forma oficial ahir dimecres, Diada Nacional, amb la hissada de la Senyera, ara toca fer valoració dels actes.

Tal i com ja va avançar l’Ajuntament durant els actes de la Festa, avui s’ha fet pública una enquesta per poder conèixer, de forma oficial, l’opinió dels palafollencs i palafollenques entorn a la Festa Major.

La intenció del consistori és que els veïns expressin el que els ha agradat, el que cal millorar i el que volen proposar. Tot plegat, amb l’objectiu de poder donar resposta a les seves demandes de cara a la Festa Major de l’any vinent.

Sònia González és regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls.

L’enquesta, impulsada des de les regidories de Participació Ciutadana i de Festes i totalment anònima, s’ha publicat avui dijous a la web municipal, www.palafolls.cat, i està oberta a qualsevol veí o veïna del municipi i també altres visitants de la festa.

Segons ha informat l’Ajuntament, el qüestionari pregunta sobre diversos aspectes de la Festa Major -la seva publicitat, l’organització, la seguretat, els estacionaments, entre altres-, així com també demana una valoració de l’1 al 5 dels diferents actes de la festa i ofereix un espai per poder fer propostes.

L’Ajuntament mantindrà l’enquesta oberta fins el proper diumenge 22 de setembre per contestar-la. Pots accedir-hi clicant al següent enllaç: Avalua la Festa Major a través de l’enquesta oficial de la #FMPalafolls19.