radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
L’Ajuntament fa bona valoració dels actes de la Festa Major i vol que els veïns també hi diguin la seva
, / 519 0 0

L’Ajuntament fa bona valoració dels actes de la Festa Major i vol que els veïns també hi diguin la seva

COMPARTEIX-HO
Home Cultura L’Ajuntament fa bona valoració dels actes de la Festa Major i vol que els veïns també hi diguin la seva

Ahir dilluns era l’última jornada amb gruix d’actes de la Festa Major de Palafolls, en què es van programar activitats especialment encarades al públic familiar.

Al matí, a partir de les 11, es van començar a dur a terme dos tallers, un de pintura i un altres de dibuix, a la plaça del Fòrum Palatiolo, adreçats a infants i joves de 5 a 17 anys.

Ja de cara a la tarda, a partir de les 6, el parc de Joaquim Ruyra va ser l’escenari de l’AlterFesta Kids, una proposta ludicofestiva per a tota la família i que va incloure activitats per totes les edats, un taller de circ i, finalment, l’actuació musical de POP per XICS.

A banda, allà mateix també es va donar a conèixer la persones guanyadora del joc de l’Assassí de la Safanòria d’enguany, i que ha tornat a organitzar l’Esplai El Pas.

Durant aquest concert, la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, va fer valoració de la Festa Major.

En declaracions al programa especial de la festa que feia aquesta emissora, Pla va dir que l’equip de govern està content de com s’han desenvolupat els actes de la festa, i va avançar que també tenen la intenció de conèixer l’opinió dels palafollencs.

La regidora de Cultura i Festes no va voler avançar més detalls de com s’obtindran les dades de valoració, però va assegurar que durant aquest dimarts es donarien més detalls sobre com es vol fer.

Les activitats incloses en el programa de Festa Major continuen avui dimarts al vespre amb la 8a edició del Festival Floïd, organitzat pel Casal d’Homes de Palafolls, amb la música de The Midnight Ramblers i una classe de ball a càrrec de Montserrat Soler.

De cara a demà, Diada Nacional de l’11 de setembre, està prevista la Hissada de la Senyera a la gespa del Parc de Joaquim Ruyra, en què també hi haurà sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.