radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Medi Ambient La pluja no deixa afectacions a Palafolls aquesta matinada però sí incidències a municipis propers

La pluja no deixa afectacions a Palafolls aquesta matinada però sí incidències a municipis propers

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 310 0

Protecció Civil va activar ahir dilluns l’alerta del Pla INUNCAT per les intenses pluges que han descarregat al llarg del litoral i prelitoral català, i que han deixat registres importants d’aigua durant aquesta nit i matinada.

Segons han informat fonts de la Policia Local de Palafolls, la pluja no ha deixat cap afectació destacable al nostre municipi durant aquestes darreres hores; unes precipitacions que, fins aquest matí, han deixat un registre de 18 litres per metre quadrat.

Al Maresme, la pluja ha deixat fins aquest matí 21 litres per metre quadrat a Arenys de Mar i xifres similars a les de Palafolls en altres indrets com Sant Vicenç de Montalt o Vilassar de Mar.

En altres punts propers, com per exemple a Tordera, la pluja ha deixat també incidències al seu pas. En aquest municipi veí, prop de 300 abonats s’han quedat sense subministrament elèctric, que al llarg del matí han anat recuperant el servei, segons les previsions de Protecció Civil.

De cara a aquesta tarda, el Servei Meteorològic de Catalunya encara alerta de perill moderat per intensitat del vent i de pluja al litoral i prelitoral de Barcelona i part del de Tarragona i Girona.

A la vegada, també s’han emès avisos de perill moderat i, en alguns casos, alt, al llarg de tota la costa catalana.

Protecció Civil recomana informar-se de la situació meteorològica i les possibles afectacions viàries abans de sortir de casa.

En aquest sentit, l’organisme afirma que convé extremar les precaucions entorn de rius i rieres perquè poden créixer sobtadament i poden representar un perill, i demana no romandre proper d’aquestes zones ni travessar-les.