radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Societat Recta final de la Festa Major de Palafolls

Recta final de la Festa Major de Palafolls

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 393 0

Avui dilluns la festa entra ja a la seva recta final i ho fa amb una jornada dedicada a activitats familiars.

Aquest matí s’ha fet un taller de dibuix i pintura en el que els més petits podien plasmar sobre paper les seves impressions de la Festa Major. Els fruits d’aquest taller es poden veure els propers dies penjats a la sala d’exposicions del Musica i Dansa de Palafolls.

Ja aquesta tarda hi ha programa t el que s’ha anomenat AlterfestaKids, és a dir la festa pròpia pels més menuts. Per ells s’ha preparat diferents activitats, un taller obert de circ on experimentar amb les diferents disciplines i una actuació infantil per acabar. Es tracta del Pop Xic.

Pop per xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims 4 anys s’ha anat fent forat al panorama infantil de Catalunya, al costat de Damaris Gelabert o el Pot Petit. Enguany estrenen  nou espectacle amb temes propis i un nou disc.

Amb aquesta actuació es posarà el punt i final a la Festa Major. Només quedaran algunes activitats satel·lits com el Flo¨dd Festival del Casal de l’Home demà i l’hissada de la senyera dimecres, diada de Catalunya, amb canvi de format inclòs.

La festa es tancarà amb èxit de participació de les activitats programades, sobretot la primera nit de barraques, amb Oques Grasses, els tradicionals sopars a la fresca, que van acabar ahir o el concert de tarda de la Costa Brava.

De tota manera també hi ha hagut crítiques  per la retirada del programa d’algunes activitats infantils com ara la xocolatada o la pujada al castell i la següent festa holi.

Enguany  era la primera festa Major del nou equip de govern qui aquests dies rep crítiques per la manca de la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament. Diu el consistori que la bandera està a la bugaderia, com ja va passar fa uns dies amb la senyera o la bandera de Palafolls. Això no ha convençut les xarxes que han criticat aquesta circumstància.