radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Les últimes hores deixen dos accidents de trànsit importants a Palafolls

Les últimes hores deixen dos accidents de trànsit importants a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1676 0

Foto: Policia Local de Palafolls

La jornada d’ahir dijous va ser especialment accidentada a nivell de trànsit al nostre municipi, amb dos sinistres d’importància.

El primer d’ells va produir-se passats dos quarts de 10 del matí, quan un cotxe va sortir de la via al camí antic de Palafolls a Tordera.

L’accident va produir-se just en un dels revolts on precisament fa una setmana van instal·lar-se els senyals lluminosos que alerten de la perillositat del viratge i de la velocitat màxima permesa.

Segons ha informat Miguel Ángel Marín, sotsinspector de la Policia Local de Palafolls, el conductor accidentat va donar un resultat positiu de 0,86 mlg d’alcohol per litre d’aire expirat a la primera prova al qual se’l va sotmetre, per la qual cosa se li van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Després d’aquest primer sinistre al matí d’ahir, la Policia Local de Palafolls encara ha hagut d’actuar en un segon accident.

En aquest cas, el succés ha tingut lloc pels volts de dos quarts de 5 d’aquesta matinada, i també s’hi ha vist implicat un sol vehicle.

Segons ha explicat el sotsinspector palafollenc, el conductor ha estat aturat en un control policial i, després de negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, ha fugit.

Després de la fuga, però, el vehicle ha acabat xocant contra una tanca situada a la zona dels semàfors de Palafolls, deixant també un fanal destrossat.

Al conductor implicat en aquest segon accident, que ha fugit també del lloc de l’accident, se li han instruït diligències penals per desobediència a l’autoritat, per la negativa a sotmetre’s al control d’alcoholèmia i per fugar-se d’un control policial.