radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Minut a MinutDilluns, 22:00-23:00
Home Comarcal Blanes i Generalitat implementaran noves mesures per solucionar la problemàtica a la zona d’oci nocturn

Blanes i Generalitat implementaran noves mesures per solucionar la problemàtica a la zona d’oci nocturn

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 342 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat l’aplicació de noves mesures de caràcter legislatiu i policial i també normatives municipals per tal de solucionar els problemes d’aldarulls i l’incivisme que es viu als barris dels Pins i la Plantera.

La gestió de la seguretat zona d’oci nocturn és un dels assumptes que hi ha, des de ja fa temps, damunt la taula al consistori i la setmana passada la plataforma veïnal «Per uns barris més segurs» va manifestar-se pel centre de Blanes per reclamar solucions al problema.

Ahir dimecres, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, va mantenir una reunió amb el el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta, i el cap dels SSTT de Jocs i Espectacles a Girona, David Mundó.

A la trobada, en què també van assistir-hi comandaments de la Policia Local de Blanes i Mossos d’Esquadra, es va decidir començar a implementar algunes de les mesures de forma immediata, mentre que d’altres s’aplicaran properament, segons el consistori durant aquest mateix mes de setembre.

L’alcalde de Blanes assegura que «hi ha motius per l’optimisme» i per pensar que les noves mesures donaran bons resultats.

A la vegada, Canosa ha afirmat que el malestar de la ciutadania «ha revifat els darrers dies, especialment «pel canvi d’actitud d’alguns empresaris del sector de l’oci nocturn que han demostrat una manca de compromís per solucionar un problema que, en definitiva, té les seves arrels en determinats tipus de clients que van als seus locals».

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, ahir mateix també es va celebrar una altra reunió amb representants de diversos locals de la zona d’oci nocturn, i que es completarà amb una nova trobada amb els encarregats de gestionar les discoteques Arena, Essència i Sala Vega.