radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Palafolls prepara un curs de seguretat alimentària per a professionals
, / 266 0 0

Palafolls prepara un curs de seguretat alimentària per a professionals

COMPARTEIX-HO
Home Societat Palafolls prepara un curs de seguretat alimentària per a professionals

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat aquest mes de setembre una proposta formativa adreçada a professionals que treballen amb productes alimentaris.

Es tracta del Curs de Seguretat Alimentària i sistemes APPCC -sigles d’«Anàlisi de perills i punts de control crítics»-. La iniciativa s’encara especialment a persones del sector del turisme, l’hostaleria i la indústria alimentària.

Sílvia González, membre de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica que es tracta d’un curs molt complet, en què es tractaran aspectes com la conservació d’aliments, normativa a nivell d’higiene i manipulació, gestió mediambiental i prevenció de riscos laborals, entre altres.

Tot i que el curs va destinat a persones que han de treballar amb el producte alimentari, s’hi pot inscriure qualsevol persona, sigui treballadora, aturada o autònoma.

El curs s’iniciarà el proper 17 de setembre i es farà en 5 sessions, també els dies 19, 23, 24 i 25 d’aquest mateix mes, en horari de 3 a 7 de la tarda, a la mateixa Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, al carrer Francesc Macià número 1, 1r pis.

González insisteix en recomanar molt especialment aquesta formació ja que va més enllà de l’antic curs de manipulació d’aliments, i és molt útil per complir amb les exigències de les empreses en matèria de seguretat alimentària.

Per inscriure’s al Curs de Seguretat Alimentària i sistemes APPCC cal posar-se en contacte via correu electrònic o dirigir-se personalment a l’Àrea de Promoció Econòmica de Palafolls i adjuntar la informació necessària, com és el DNI, la nòmina -en el cas de persones treballadores- o el rebut d’autònoms i, en cas de ser una persona aturada, cal aportar el Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació (DARDO), que acredita la inscripció al SOC com a demandants d’ocupació.

Promoció Econòmica recorda que les places al curs són limitades, i que es tracta d’una formació gratuïta, ja que està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.