radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Minut a MinutDilluns, 22:00-23:00
Home Comarcal El Teatre Clavé de Tordera estrena nova programació amb la gastronomia com un dels punts destacats

El Teatre Clavé de Tordera estrena nova programació amb la gastronomia com un dels punts destacats

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 278 0

Foto: teatreclave.cat

El teatre torderenc ja ha posat en marxa la maquinària per iniciar una nova temporada d’arts escèniques, que enguany comptarà com a plat fort una propostes de caràcter gastronòmic.

Es tracta de l’espectacle Insòlit; una proposta que, segons els seus propis organitzadors, és «feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori proper i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars».

La iniciativa, impulsada per la Fundació Alícia i la Fundació Teatre Clavé, tindrà lloc el 20 i 27 de setembre, i es qualifica de «viatge sensorial en cinc actes», i s‘oferirà en dues úniques funcions.

A banda, la nova programació de tardor del Teatre Clavé inclou també diversos espectacles encarats al públic infantil, i que inaugurarà la temporada el proper 14 de setembre.

Serà amb la projecció d’«Ernest & Celestine, Contes d’Hivern», el 14 de setembre, seguida d’un espectacle emmarcat en la 15a edició del festival «El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya.

Es tracta de l’obra «TATTARЯATTAT!», de la Companyia Frieda, provinent de Bèlgica. Segons expliquen des del Teatre Clavé, és una proposta de teatre de l’objecte, molt visual, que «sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits».

Enmtre altres propostes del teatre torderenc, algunes d’elles es podran gaudir a l’exterior, com per exemple «Artefactes per somiar + Pinçar-te», en què els infants hi seran participants, amb l’ajuda de dinamitzadors artístics, i que tindrà lloc la tarda del 19 d’octubre.

El Teatre Clavé posarà a la venda les entrades i els abonaments de la nova temporada del Teatre el proper dilluns 9 de setembre tant a les taquilles del recinte com també a través del portal web entrades.teatreclave.cat.