radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Més de 350 veïns i veïnes protesten per reclamar més seguretat a la zona d’oci nocturn

Més de 350 veïns i veïnes protesten per reclamar més seguretat a la zona d’oci nocturn

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 306 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat divendres al vespre, una manifestació veïnal va recórrer alguns carrers de Blanes. La protesta l’havia convocat la plataforma «Per uns barris més segurs» amb l’objectiu de reclamar més seguretat i solucions a la problemàtica dels aldarulls i dels casos d’incivisme.

Abans d’iniciar la marxa, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, dues portaveus de la plataforma van llegir un manifest en què s’exposava que es volia conscienciar a tothom amb accions pacífiques a les autoritats competents, perquè entenen que són les que han de «vetllar per la seguretat i el descans de la ciutadania».

El text es tancava desitjant que la manifestació transcorregués pacíficament i amb total tranquil·litat, recordant els tres lemes sota els quals s’havia convocat: «Tots units per un barri segur», «No ens miris. Vine amb nosaltres» i «Volem Descansar».

La manifestació, que segons el consistori va allargar-se uns 20 minuts, va pujar pel carrer Ample, seguint per Anselm Clavé i va acabar a la rotonda dels Focs, on va dissoldre’s.

Segons ha informat el consistori blanenc, diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra van vetllar per l’ordre de la manifestació i la seguretat dels participants, amb talls puntuals del trànsit de vehicles per tal de facilitar el pas dels manifestants que, quan va dissoldre’s la protesta, van dedicar un aplaudiment a la Policia Local de Blanes.