radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal L’Escola d’Adults de Malgrat comença avui les inscripcions

L’Escola d’Adults de Malgrat comença avui les inscripcions

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 402 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres de Malgrat de Mar ha obert aquest dilluns el període d’inscripcions per al nou curs 2019-2020.

El termini per inscriure’s queda obert fins al divendres 13 de setembre, la setmana vinent, i cal fer-ho presencialment al mateix centre.

Entre les novetats que presenta l’Escola d’Adults malgratenca enguany hi ha la recuperació del curs bàsic de llengua anglesa per aprendre nocions bàsiques per viure i viatjar.

A banda d’aquest curs, l’oferta formativa de l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres inclou cursos d’alfabetització i neolectors, el graduat en ESO, la preparació per a proves d’accés a cicles de Grau Mitjà o Superior i també a la universitat per a majors de 25 o 45 anys, així com diversos cursos de llengües -català, castellà, anglès i francès- en diferents nivells.

Segons ha informat el consistori, en el cas dels inscrits pels cursos de preparació per a les proves d’accés de Grau Mitjà, Grau Superior, a la universitat per majors de 25 i 45 i el de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, es realitzarà una entrevista i una prova de nivell.

l’horari per inscriure’s a l’Escola d’Adults és de 10 del matí a 1 del migdia i també les tardes de dilluns, dimarts i dimecres de 4 a 7 del vespre.

Per apuntar-se al nou curs cal portar l’original del DNI, NIE o passaport, l’acreditació de discapacitat -en cas que sigui necessari-, la sol·licitud i autorització a menors d’edat per cursar ensenyaments de formació d’adults i la documentació que acrediti i justifiqui la situació econòmica en cas de demanar ajut en el pagament de la matrícula.