radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Cultura La Penya Barcelonista torna a organitzar la seva tradicional botifarrada

La Penya Barcelonista torna a organitzar la seva tradicional botifarrada

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 264 0

Una de les cites obligades de principis de setembre és la clàssica botifarrada popular de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls.

L’àpat es durà a terme a les 2 del migdia d’aquest diumenge al parc de Joaquim Ruyra, i en cas de mal temps es traslladarà a l’interior del Casal d’Avis, situat just al costat.

Per participar-hi cal comprar prèviament un tiquet, que entre avui i demà al matí es vendran a la Llibreria Colors.

Albert Alenyà, president de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls, explica que la botifarrada és una tradició iniciada ja per l’antiga junta i que se celebra el primer diumenge de setembre.

A banda de la compra física a la llibreria, els tiquets també es poden reservar trucant als telèfons (que trobareu al web d’aquesta emissora) de responsables de la penya.

Pels socis de la penya, el preu del tiquet és de 10 euros, i pels que renovin el carnet de la nova temporada el mateix diumenge, el cost se’ls reduirà a 8 euros. Per la resta de participants en el dinar que no siguin socis, el tiquet costa 12 euros.

La iniciativa, segons explica Alenyà, se suma a la resta d’activitats que la penya barcelonista palafollenca organitza al llarg de l’any, com les tirades solidàries de la Quina de la Puput o el sopar de final de temporada, el mes de juny.

La botifarrada popular de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls, juntament amb la 28a edició de la Trobada de Puntaires -que tindrà lloc el matí abans al mateix parc de Joaquim Ruyra-, és una de les activitats prèvies als actes de la Festa Major de Palafolls, que començarà oficialment aquest proper dijous 5 de setembre.